Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelussa kannattaa aina hyödyntää ammattilaisen osaamista ja kokemusta.palvelut1

Suunnittelemme keittiöt yhdessä asiakkaan kanssa, lähtien liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Mietimme yhdessä minkälainen keittiö on täydellinen juuri siinä tilassa. Mittaamme, punnitsemme, harkitsemme – käymme läpi asiakkaan toiveet.

Keittiösuunnittelussa tulee huomioida toiveiden lisäksi monta muuta asiaa.  Vesipisteiden, työskentelytilojen ja kulkuväylien sijoittelu on tärkeää. Esteettisyyden ja viihtyisyyden lisäksi ergonomisuus, turvallisuus ja oikeanlainen valaistus pitää huomioida jo suunnitteluvaiheessa. Luonnollisesti myös budjetti käydään läpi.


Keittiöasennus

Keittiöremontti on usein vaativa urakka ja se kannattaakin antaa ammattilaisten käsiin. Keittiöremonttien suunnittelut ja keittiön asennukset kuuluvat erityisosaamiseemme.palvelut2

Toteutamme asennuksen joko yhdessä tehdyn suunnitelman tai asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti. Huolehdimme keittiöremontin jokaisesta yksityiskohdasta ja toimitamme myös tarvittavat materiaalit.

Viimeistelty keittiö on toimiva, viihtyisä ja ergonominen. Tyylikkäät keittiökalusteet ja nokkelat säilytysratkaisut takaavat, että keittiössä on mukava olla ja helppo toimia.

Palveluihimme kuuluvat myös vanhan keittiön purku ja kuljettaminen pois, sekä lvi-asennukset.


Kalusteet (eteinen, wc, kylpyhuone)

Jotta remontti olisi viimeistellyn näköinen ja tila toimiva, tarvitaan oikeanlaiset kalusteet erilaisiin tiloihin.palvelut3

Palveluihimme kuuluvat suunnittelun ja remontin lisäksi myös kalusteiden toimitus. Meidän kauttamme asiakkaat saavat laadukkaat ja tyylikkäät kalusteet eteiseen, wc-tiloihin ja kylpyhuoneeseen.

Tutuilla, laadukkailla kalusteilla voimme tarjota monenlaisia ratkaisuja asiakkaan tilaongelmiin ja yhdessä koota kokonaisuuden, joka toimii.

 


Huoneistoremontit

Olipa kyseessä sitten muutaman tunnin pintapäivitys tai koko rakennuksen uudistus, teemme remontin laadukkaasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Viimeistellyn ja toimivan kokonaisuuden takaamiseksi kannattaa remontoinnit jättää ammattilaisten käsiin.palvelut4

Huoneistoremontilla uudistaa hetkessä asunnon tai liiketilan ilmeen parantaen samalla käyttömukavuutta ja tilan arvoa. Ammattilaisina osaamme neuvoa oikeanlaiset materiaalit ja kiinteät kalusteet erilaisiin tiloihin.

Teemme ammattitaidolla:

  • maalaustyöt
  • tapetoinnit
  • lattiapinnoitteet
  • keittiöremontit
  • sisäkatot
  • ovet ja ikkunat
  • hionnat ja lakkaukset

Asbestikartoitus

Vuoden 2016 alusta alkaen asbestikartoitus on tehtävä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa, joissa tehdään purkutöitä. Asbesti on yhteisnimitys monille kuitumineraaleille. Sitä käytetään muun muassa tulenkestävänä eristeenä ja sidosaineena. Talojen rakenteita purettaessa asbestista hengitysilmaan irtoavat aineosoat ovat terveydelle erittäin vaarallista. Uuden lain avulla on tarkoitus parantaa rakennustyömaiden turvallisuutta.

Teemme asbestikartoitukset ja otamme näytteet tarvittaessa.


Asbestinpurku

Asbestin purku- ja poistotyöt ovat ammattitaitoa vaativaa työtä. Kun tilaan suunnitellaan tehtäväksi remontteja, on varmistettava sisältääkö purettavat rakenteet asbestia. Käytännössä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa saattaa olla asbestia. Työtä tehdessä on erittäin tärkeää, etteivät asbestikuidut pääse leviämään ympäristöön.

Teemme asbestinpurku- ja poistotyöt ammattitaidolla.


Sähköpöydät ja niiden kasaus

 

Toimitamme ja asennamme sähköpöydät kotitoimistolle.


Sähköinen kaappinostin

WhatsApp Image 2021-03-05 at 10.10.41

Kaappinostimien toimitus ja asennus kotiin.